Skip to content

Over Ons

Onze Beauty Salon

L’ Art de la Peau is een sfeervolle, knusse en professionele Beauty salon gelegen aan de Molensingel 67 in Delft.

Bij Beauty salon L’ Art de la Peau staan persoonlijke aandacht, rust en ontspanning centraal. Het leveren van kwaliteit is voor mij van groot belang en ik streef naar een maximaal resultaat.

In mijn exclusieve en professionele schoonheidssalon in Delft werk ik met producten van Académie Scientifique de Beauté. U kunt bij mij terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Welke behandeling u ook kiest, ik werk zorgvuldig, met passie en met oog voor kwaliteit.

Aan de hand van een intakegesprek tijdens de eerste afspraak adviseer ik u welke behandeling het beste aansluit bij uw huid en wensen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen of een email sturen.

U bent van harte welkom bij Beauty Salon L’ Art de la Peau!

Uw schoonheidsspecialiste,
Mahsa Razi

Waarom naar de schoonheidspecialiste?

We hebben maar een huid en die moet goed verzorgd en onderhouden worden. Uw huid speelt een belangrijke rol bij uw eerste indruk bij andere. Een stralende en gezonde huid geeft zelfvertrouwen.

Een aantal factoren spelen een belangrijke rol in de conditie van de huid zoals: stress, verkeerde voeding, warmte verschillen, zonlicht, medicatie, uitlaatgassen, slechte cosmetica en andere schadelijke stoffen. Ook hormoon schommelingen en zwangerschap kunnen leiden tot een onrustige huid.

Natuurlijk moet u uzelf goed verzorgen, maar op zo’n manier dat het uw huid niet beschadigt, veroudert of irriteert. Nu is dit helaas niet altijd even gemakkelijk, producenten van cosmetica stoppen allerlei irriteerde stofjes in producten waarvan jij meestal niet weet dat ze schadelijk zijn voor uw huid. Denk bijvoorbeeld aan synthetische parfum, parabenen, alcohol, sulfaten en ga zo maar door. Maak het daarom prioriteit uw huid te verzorgen met veilige, natuurlijke producten.

Omdat geen mens het zelfde is en zo ook geen huid gelijk is, wordt er bij uw eerste bezoek een huidanalyse gedaan. Tijdens deze huidanalyse kijken wij naar uw type huid en stemmen wij de behandeling en verder advies daarop af. Hierdoor kan er een optimaal resultaat bereikt worden.

Waarom is het goed om regelmatig naar de schoonheidsspecialiste te gaan? Een veelgestelde vraag. Bij ons komen de meeste klanten eens in de 4 tot 6 weken. Dat is ook wat wij adviseren. Maar waarom eigenlijk?

Uw huid vernieuwd zich elke dag weer. De cellen van de levende huidlaag doen er ongeveer 28 dagen over om helemaal naar boven te reizen. Dat betekend dat het resultaat dat u hebt geboekt met een speciaal masker, na 28 dagen (4 weken) helemaal is uitgewerkt.

U kunt door producten thuis te gebruiken het effect van een behandeling verlengen. Vandaar dat wij als schoonheidsspecialiste ook adviseren om eens in de 4 tot 6 weken te komen. Als U thuis niks doet aan huidverzorging, bent U elke 4 weken weer terug bij af, omdat uw huid zich dan ook weer helemaal vernieuwd heeft en geen ondersteuning kreeg tegen het “huidprobleem”.

Onze merken

Logo Académie Scientifique de Beauté

Académie Scientifique de Beauté

In Beauty Salon L’ Art de la Peau kunt u terecht voor een speciaal op uw huid afgestemde schoonheidsbehandeling die de werking van uw dagelijkse huidverzorging versterkt. In onze Beauty Salon wordt gewerkt met de producten van Académie Scientifique de Beauté. Voor u als klant is het belangrijk om te weten dat Académie producten hypoallergeen zijn en zeer hoge werkstoffen bevatten. De producten zijn ontwikkeld zonder dierproeven.Steeds vroeger en vroeger wordt onze huid blootgesteld aan verschillende agressies en moet ze zich kunnen beschermen tegen overgevoeligheid. Om een mooie en gezonde huid te behouden, moet men het evenwicht onderhouden en de huid dagelijks voorzien van de voor haar onmisbare beschermende elementen. Om aan deze verschillende eisen te kunnen voldoen, creeërde Académie Scientifique de Beauté de lijn Hypo-Sensible.De laboratoria van Académie Scientifique de Beauté ontwikkelden formules gebaseerd op geavanceerde phyto research en biotechnologie. Gewonnen uit de diepste thermale zeewateren, geven micro-organismen, door het biotechnologisch proces, een hypo-allergene stof af. Deze werkstof is in staat om huidirritaties tegen te gaan en onmiddellijk het herstellingsproces van de cellen te activeren. De Hypo-Sensible lijn is extreem geconcentreerd in vernieuwende en doeltreffende actieve werkstoffen. Alle producten van Académie Scientifique de Beauté zijn hypo-allergeen. De ecologie van onze huid wordt op deze manier gerespecteerd en de huidtolerantie is optimaal. Onze huid is soepel, zacht en stralend.
Het Concept Wetenschappelijke schoonheid in 3 fasen:

 • Reinigen en Verfijnen
 • Stabiliseren
 • Bestrijden

Reinigen en Verfijnen
Water, milk, gel, mousse en lotion reinigen en bereiden de huid in alle zachtheid voor, rekening houdend met de gevoeligheid van de huid. Ze verbeteren de huidademhaling, versnellen de celvernieuwing en versterken de immuniteitsbarriere. Bij elke textuur past een specifieke handeling, met of zonder water. De huid is voorbereid op de verdere verzorging.

Stabiliseren
Creme, olie en masker stabiliseren elke dag opnieuw het evenwicht, het vocht en het sebum van de huid. Ze bestrijden het trekkerige gevoel, teken van een huid met een tekort aan hydratatie en bescherming. Ze matteert de huid en regelt de sebumafscheiding. De huid is gestabiliseerd, soepel en in evenwicht.

Bestrijden
De specifieke behoeften van de huid beantwoorden. Rood- en onzuiverheden verwijderen. Herstellen van en beschermen tegen beschadiging veroorzaakt door stress en zon. Versterkt de gevoelige zones. Regenereert de huid om de strijd aan te gaan tegen huidveroudering, rimpels, verslapping en pigmentvlekken. Gel, creme, fluid en masker beantwoorden aan de behoeften van de huid om haar zacht, soepel, stevig en stralend te houden.

Logo Karaja

Karaja

Karaja is een decoratief cosmetica merk dat in 1985 is opgericht in Bergamo, Italië waar ook het complete assortiment van vernieuwende en professionele make-up wordt geproduceerd en ontwikkeld.

Het trendy Italiaanse merk is geschikt voor alle vrouwen van alle leeftijden die graag met kleur spelen, maar die ook letten op de gezondheid van hun huid. De complete lijn van producten en kleuren worden gemaakt met veilige en effectieve formules. Door de constante innovatie en grote zorgvuldigheid blijft dit merk op het gebied van uiterlijk, uitstraling, creativiteit en luxe hoog scoren. Daarnaast zijn de producten ook nog dierproefvrij.
Karaja is een betrouwbaar cosmetica merk, dat ook wordt gebruikt door professionele visagisten. Daarnaast levert dit exclusieve merk een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs en voldoet daardoor aan de persoonlijke wensen en behoeften.

Logo Depilève

Depilève

Depilève heeft ruim 30 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende ontharingsmerken wereldwijd. Depilève biedt voor ieder huidtype en elke lichaamszone een geschikte hars. Door het uitgebreide aanbod voor-en nazorgproducten geniet u niet alleen in het instituut van een complete behandeling maar kan u ook thuis uw huid de juiste zorg bieden en de resultaten van uw ontharing verlengen.

Depilève werd speciaal ontworpen voor de professionele schoonheidsspecialist(e) die de zachtheid van een ontharing met filmhars voor gevoelige zones wil combineren met de snelheid en hygiënische voordelen van striphars voor grote zones zoals de benen.

Logo Mark Alexandria Professional

Alexandria Professional

Bij Alexandria Professional is Body Sugaring een Skin Lifestyle waarbij de Full Circle of Skin Conditioning toegepast wordt.

Alexandria Professional werkt aan duurzaam ontharen met de unieke Kennedy Techniek, met als voordelen dat de behandeling aanzienlijk minder gevoelig is voor de klant, zonder irritatie of roodheid van de huid, nauwelijks afbreken van haren en daarmee geen ingegroeide haren. Door de Full Circle of Skin Conditioning toe te passen worden bovendien gedurende de Skin Lifestyle cyclus alle haartjes steeds in de anagene fase verwijderd, met uiteindelijk permanente ontharing als resultaat.

Bovendien wordt de algehele huidconditie en huidtructuur verbetert en kunnen zelfs hardnekkige huidproblemen als zeer droge huid, keratosis (verhoorning), eczeem, psoriasis, etc. effectief aangepakt worden. Dit maakt Alexandria Professional uniek. Wereldwijd passen dermatologen de Full Circle of Skin Conditioning al toe.

Geef een cadeaubon

Verras Uw partner, vriend(in) of familielid met een cadeaubon Beauty Salon L’ Art de la Peau! Geef de cadeaubon bijvoorbeeld als verjaardagscadeau, moederdag, vaderdag, met kerst, sinterklaas of een andere gelegenheid. Een cadeaubon van Beauty Salon L’ Art de la Peau biedt de uitkomst!.

Bepaal zelf wat u iemand geeft en stuur een e-mail met de volgende gegevens. U ontvangt dan een verzoek per mail om het geld voor de cadeaubon over te maken. U krijgt vervolgens zo snel mogelijk de cadeaubon thuisgestuurd. Het is natuurlijk ook mogelijk om de cadeaubon op te komen halen. Uiteraard kunt u de cadeaubon ook direct naar de ontvanger laten sturen!

 • Voornaam & Achternaam
 • E-mailadres
 • Adres
 • Gewenste behandeling of bedrag
 • Voorkeur ontvangstdatum

Annuleringsvoorwaarden

Als u 24 uur of korter van tevoren annuleert, zijn wij genoodzaakt om 50% per gereserveerde behandeling in rekening te brengen, mits wij de tijd opnieuw kunnen invullen. Vergeet u de afspraak af te zeggen, dan zijn wij helaas genoodzaakt het gehele bedrag van de ingeplande behandeling(en) in rekening te brengen. De annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle behandelingen van Beauty Salon L’ Art de la Peau.

Algemene voorwaarden

Artikel Algemeen

 1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Beauty Salon L’ Art de la Peau en een cliënt waarop Beauty Salon L’ Art de la Peau deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk schriftelijk is afgeweken.

Artikel Inspanning Beauty Salon

 1. De schoonheidsspecialiste zal de behandelingen naar beste inzicht en vermogen goed uitvoeren.
 2. De cliënt zorgt ervoor dat alle gegevens, die redelijkerwijs van belang kunnen zijn voor een goede uitvoering van de behandeling tijdig aan de schoonheidsspecialiste worden verteld.
 3. Beauty Salon L’ Art de la Peau is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de schoonheidsspecialiste is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige gegevens.
 4. De schoonheidsspecialiste zal de cliënt inlichten over de financiële consequenties van de wijziging van de behandeling.

Artikel Afspraken

 1. De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan Beauty Salon L’ Art de la Peau melden.
 2. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, mag Beauty Salon L’ Art de la Peau 50% van de afgesproken behandelingskosten aan de cliënt door berekenen.
 3. Indien de cliënt bij meer dan 30 minuten later dan de afgesproken tijd in de salon aankomt, mag de schoonheidsspecialiste de gehele afspraak annuleren en toch het gehele honorarium van de behandeling aan de cliënt door berekenen.
 4. Beauty Salon L’ Art de la Peau moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan de cliënt melden.

Artikel Persoonsgegevens en privacy

 1. De cliënt voorziet de schoonheidsspecialiste bij de eerste behandeling van alle gegevens waarvan de schoonheidsspecialiste aangeeft dat deze noodzakelijk zijn voor het zorgvuldig uitvoeren van de behandeling.
 2. De schoonheidsspecialiste neemt de persoonlijke gegevens van de cliënt op en verwerkt ze op een klantenkaart die dan weer worden verwerkt in een klantenbestand.
 3. De schoonheidsspecialiste is verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die de cliënt heeft mede gedeeld tijdens de behandeling.
 4. Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de cliënt is verteld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie.
 5. De geheimhouding vervalt indien, op de grond van een wettelijke bepaling of een rechtelijke uitspraak de schoonheidsspecialiste verplicht de vertrouwelijke informatie aan derden te verstrekken.

Artikel Betaling

 1. Beauty Salon L’ Art de la Peau vermeldt alle prijzen van de behandelingen en de producten zichtbaar in de salon.
 2. De gemelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 3. Aanbiedingen zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt.
 4. De cliënt dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten contant te voldoen.
 5. Als de betaling niet contant is overeengekomen (met hoge uitzondering) dient betaling te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum op het door de schoonheidsspecialiste aangegeven bankrekeningnummer. Na ommekomst van de termijn van 14 dagen is de Beauty Salon zonder ingebrekestelling in verzuim en is de cliënt de wettelijke rente, vermeerderd met 2% rente aan Beauty Salon L’ Art de la Peau verschuldigd.

Artikel Aansprakelijkheid

 1. Beauty Salon L’ Art de la Peau is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de schoonheidsspecialiste is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of  onvolledige informatie over lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden, vrijetijdsbesteding.
 2. Beauty Salon L’ Art de la Peau is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegebracht naar de salon.
 3. Dit artikel is niet van toepassing in geval van opzet of grove schuld van Beauty Salon L’ Art de la Peau zelf.

Artikel Klachten

 1. Indien de cliënt een klacht heeft over de behandeling of een product, moet de klacht zo spoedig mogelijk, doch binnen twee weken na ontdekking mondeling als zowel schriftelijk gemeld worden aan de eigenaar van Beauty Salon L’ Art de la Peau.
 2. Beauty Salon L’ Art de la Peau moet de klager binnen 5 werkdagen adequaat antwoord geven.
 3. Indien een klacht over de behandelingen gegrond is zal Beauty Salon L’ Art de la Peau de behandeling opnieuw verrichten zoals overeengekomen, tenzij dit inmiddels voor de cliënt aantoonbaar zinloos is geworden en de cliënt dit schriftelijk kenbaar maakt.
 4. Indien een klacht over de producten gegrond is zal de Beauty Salon het aankoopbedrag van de producten gedeeltelijk of helemaal vergoeden, zie artikel Garantie.
 5. Indien Beauty Salon L’ Art de la Peau en de klager niet tot overeenstemming kunnen komen, kan de klager het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie.

Artikel Geschillenregeling

 1. Geschillen tussen cliënt en schoonheidsspecialiste over totstandkoming of de uitvoering van de overeenkomsten, kunnen zowel door de cliënt als door de schoonheidsspecialiste aanhangig worden gemaakt bij De Geschillencommissie (degeschillencommissie.nl).
 2. Een geschil wordt door De Geschillencommissie slechts in behandeling genomen, indien de cliënt zijn klacht eerst bij de schoonheidsspecialiste heeft ingediend.
 3. Nadat de klacht bij de schoonheidsspecialiste is ingediend, moet het geschil uiterlijk drie maanden na het ontstaan daarvan bij De Geschillencommissie aanhangig worden gemaakt.
 4. Wanneer de cliënt een geschil aanhangig maakt bij De Geschillencommissie, is de schoonheidsspecialiste aan deze keuze gebonden. Indien de schoonheidsspecialiste een geschil aanhangig wil maken bij De Geschillencommissie, moet zij de cliënt vragen zich binnen vijf weken uit te spreken of hij daarmee akkoord gaat. De schoonheidsspecialiste dient daarbij aan te kondigen dat zij zich na het verstrijken van de voornoemde termijn vrij zal achten het geschil bij de rechter aanhangig te maken.
 5. De Geschillencommissie doet uitspraak met inachtneming van de bepalingen van het voor haar geldende reglement. De beslissingen van De Geschillencommissie geschieden krachtens dat reglement bij wege van bindend advies. Het reglement wordt desgevraagd toegezonden. Voor de behandeling van een geschil is een vergoeding verschuldigd.
 6. Uitsluitend de rechter dan wel de hierboven genoemde Geschillencommissie is bevoegd van geschillen kennis te nemen.

Artikel Garantie

 1. Beauty Salon L’ Art de la Peau geeft de cliënt 7 dagen garantie op de behandelingen en producten.
 2. Deze garantie vervalt indien:
  • De cliënt op de hoogte is gebracht door de schoonheidsspecialiste over het resultaat van de behandeling en de tijdsduur van het effect van de behandeling of producten.
  • De cliënt andere producten dan door de schoonheidsspecialiste geadviseerde producten heeft gebruikt.
  • De cliënt de adviezen voor thuisverzorging niet heeft opgevolgd.
  • De cliënt het advies om medische hulp te zoeken niet binnen 1 werkdag heeft opgevolgd.
  • De cliënt de producten niet volgens het advies van de schoonheidsspecialiste en de gebruiksaanwijzing heeft gebruikt.

Artikel Beschadiging en diefstal

 1. Beauty Salon L’ Art de la Peau heeft het recht van de cliënt een schadevergoeding te eisen indien, de cliënt meubilair, apparatuur of producten beschadigt.
 2. Beauty Salon L’ Art de la Peau meldt diefstal altijd bij de politie.

Artikel Behoorlijk gedrag

 1. De cliënt behoort zich in de salon te gedragen volgens algemene aanvaarde normen.
 2. Indien de cliënt na herhaaldelijke waarschuwingen onbehoorlijk gedrag blijft vertonen, heeft de schoonheidsspecialiste het recht de cliënt de toegang tot de salon te weigeren zonder verdere opgaaf van redenen.
 3. Bij Beauty Salon L’ Art de la Peau wordt gewerkt volgens de hygiëne regels van de HAM code van schoonheidsspecialisten.

Artikel Recht

 1. Op elke overeenkomst tussen Beauty Salon L’ Art de la Peau en de cliënt is het Nederlandse recht van toepassing.
 2. De algemene voorwaarden zijn gepubliceerd op de website van Beauty Salon L’ Art de la Peau en ze zijn ook in de Beauty Salon beschikbaar.
 3. Van toepassing is steeds de laatst gepubliceerde versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst.

Privacyverklaring

Bij Beauty Salon L’ Art de la Peau staat de privacy van bezoekers die de websites van Beauty Salon L’ Art de la Peau bezoeken en personen die zich aanmelden om diensten af te nemen hoog in het vaandel. Wij zullen er dan ook alles aan doen om deze privacy te kunnen beschermen. In deze Privacyverklaring is beschreven hoe wij omgaan met de privacy van bezoekers met betrekking tot het gebruik van de website van Beauty Salon L’ Art de la Peau. De verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op basis van de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. Op onze Privacyverklaring is het Europees recht van toepassing.

Beauty Salon L’ Art de la Peau, gevestigd aan Molensingel 67 2614 LA Delft, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens. In verband met de privacywet hebben wij daarom deze privacyverklaring opgesteld.

Contactgegevens

Beauty Salon L’ Art de la Peau is gevestigd op Molensingel 67 2614 LA in Delft.

Tel: 06 – 14842717

Web: www.artdelapeau.nl

E-mail: info@artdelapeau.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Beauty Salon L’ Art de la Peau verwerkt persoonsgegevens. Deze gegevens worden met toestemming van de cliënt verstrekt tijdens het intakegesprek, omdat onze cliënt gebruik maakt van onze diensten en/of omdat de cliënt deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 • Voor- en achternaam
 • Geslacht
 • Geboortedatum
 • Adresgegevens
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres

Beauty Salon L’ Art de la Peau verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u. Beauty Salon L’ Art de la Peau verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 • Uw afspraken te kunnen plannen
 • U te kunnen bellen, mailen of bericht sturen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
 • U te kunnen smsen en/of e-mailen voor afspraakherinneringen en afspraakbevestigingen

Geautomatiseerde besluitvorming

Beauty Salon L’ Art de la Peau neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Beauty Salon L’ Art de la Peau) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Beauty Salon L’ Art de la Peau bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld. Indien de cliënt duidelijk aangeeft geen gebruik meer te maken van onze diensten, zullen wij deze persoonsgegevens verwijderen. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 • Personalia – Wij noemen u liever bij uw naam dan bij uw klantnummer. Deze gegevens worden 5 jaar bewaard na u laatste afspraak. Daarna worden uw gegevens automatisch geanonimiseerd. Indien u bonnen/facturen op naam heeft ontvangen, worden deze gegevens minimaal 7 jaar bewaard omwille van wettelijke verplichtingen.
 • Contactgegevens – Deze worden gebruikt voor communicatie over uw afspraken en voor calamiteiten. Deze gegevens worden 5 jaar bewaard na u laatste afspraak. Daarna worden uw gegevens automatisch geanonimiseerd.
 • Adresgegevens – Deze worden enkel bewaard indien u bonnen/facturen op naam wilt ontvangen mét adresgegevens. Deze gegevens worden minimaal 7 jaar bewaard omwille van wettelijke verplichtingen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Beauty Salon L’ Art de la Peau verstrekt uitsluitend informatie aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met de cliënt of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Beauty Salon L’ Art de la Peau gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische (geanonimiseerde) cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Beauty Salon L’ Art de la Peau en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@artdelapeau.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

Beauty Salon L’ Art de la Peau neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met ons of via info@artdelapeau.nl. Beauty Salon L’ Art de la Peau heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

 • De computer van Beauty Salon L’ Art de la Peau is beveiligd met een wachtwoord.
 • De computer van Beauty Salon L’ Art de la Peau is voorzien van een beveiligingssoftware
 • Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding (TLS). Dit kunt u zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
 • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
 • DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam naar het hieraan gekoppelde IP-adres; het wordt voorzien van een digitale handtekening. U kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat u omgeleid wordt naar een vals IP-adres.
Back To Top