Skip to content

Beauty salonL'Art de la Peau

“Schoonheid is een balans tussen innerlijk en uiterlijk.”

Onze huid is een afspiegeling van onszelf. Bij Schoonheidssalon L’ Art de la Peau staan persoonlijke aandacht, rust en ontspanning centraal. Het leveren van kwaliteit is voor mij van groot belang en ik streef naar een maximaal resultaat.

In mijn exclusieve en professionele schoonheidssalon in Delft werk ik met producten van Académie Scientifique de Beauté. U kunt bij mij terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Welke behandeling u ook kiest, ik werk zorgvuldig, met passie en met oog voor kwaliteit.

Aan de hand van een intakegesprek (kosteloos) tijdens de eerste afspraak adviseer ik u welke behandeling het beste aansluit bij uw huid en wensen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen of een email sturen.

U bent van harte welkom bij Beauty Salon L’ Art de la Peau!

Uw schoonheidsspecialiste,
Mahsa Razi

Uw huid, mijn specialiteit

Uw huid, mijn specialiteit. Iedere huid kan verbeterd worden en met de juiste behandelingen en producten een gezonde en stralende toekomst tegemoet gaan.

Tijdens het proces van ouder worden, sluipen er steeds meer oneffenheden en rimpels in de huid. Dit zijn kenmerken van de natuurlijke ontwikkeling. Vanaf ongeveer uw 25e levensjaar verloopt het proces van huidvernieuwing trager, toch blijft de huid zich voortdurend vernieuwen.

Ieder huidtype is net als iedere persoon anders, hierdoor ziet u bij de ene persoon de huid eerder verouderen dan bij de andere. Dit hangt onder andere van uw DNA, levensstijl en huidverzorging af. Ik wil u graag helpen het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid te bevorderen. Huidverjonging houdt in dat u de kwaliteit van uw huid op peil houdt zodat tekenen van huidveroudering minder zichtbaar worden.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en technieken, neem ik regelmatig deel aan cursussen en vervolgopleidingen. Na een deskundige huidanalyse maken we samen een behandelplan afgestemd op uw wensen.

Aanbieding

Hieronder vindt u de speciale aanbiedingen. Wilt u gebruik maken van één van de onderstaande aanbiedingen dan kunt u met ons contact opnemen voor een afspraak.

  • Vriendinnen actie
    Verras een vriend of vriendin met een Standaard gezichtsbehandeling en ontvang zelf 10% korting op uw eerstvolgende behandeling.

Populaire behandelingen

Behandelingen die vaak gekozen worden door klanten van Beauty Salon L’ Art de la Peau staan hieronder.
Kies voor één van onderstaande behandelingen en kom ook eens langs in onze salon.

  1. Soin Majeur
  2. Soin Modelant
  3. Soin Hydratation Optimale
  4. Soin Pro-Age Perfection

Cadeaubon

Verras Uw partner, vriend(in) of familielid met een cadeaubon Beauty Salon L’ Art de la Peau! Geef de cadeaubon bijvoorbeeld als verjaardagscadeau, moederdag, vaderdag, met kerst, sinterklaas of een andere gelegenheid. Een cadeaubon van Beauty Salon L’ Art de la Peau biedt de uitkomst!.

De cadeaubon geeft de ontvanger recht op een behandeling(en) en/of product(en) bij onze schoonheidssalon. U kunt zelf aangeven wat voor behandeling of welk bedrag u cadeau geeft.

Cadeaubon Schoonheidssalon Delft
Back To Top